Klinikken

Her på klinikken holder vi en professionel men samtidig afslappet atmosfære. Det skal være rart at være her både for patienterne, og for os der arbejder her. Vi vil altid ved akut opstået skader, gøre vores yderste for at tilbyde en tid samme dag, idet vi ved, at jo før skaden bliver udbedret, jo kortere et behandlingsforløb vil det blive.

Da min behandling består af både kiropraktisk manipulation og punktmassage/lazer, sætter jeg altid mindst 15 min. af til hver behandling. Der skal også være tid til at stille spørgsmål, og jeg gør meget ud af at svare så let forståeligt som muligt.

Kiropraktor Helle Jørgensen

Jeg er matematisk-naturfaglig student fra Nørre Gymnasium og er uddannet kiropraktor fra Palmer College of Chiropractic årgang 1980. Efter eksamen var jeg turnusassistent i Maribo hos kiropraktor Niels Overgaard, inden jeg åbnede egen klinik i 1981. Efter at have haft klinik i Hundige Storcenter i 2 år, flyttede jeg klinikken til min bolig på Hundige Strandvej, så det var muligt både at arbejde og være hjemme hos mine tre sønner. For 7 år siden flyttede jeg tilbage til det der nu hedder Waves lige på den anden side af gangen, hvor det hele startede.

Sekretær Vivi Karlsson

Vivi Karlsson har været sekretær på klinikken siden 1984 og møder hver dag vores patienter med et venligt smil. Ofte har vi behandlet hele familien, så der skal også være tid til at få en lille snak om de ting, der er sket siden sidst.

Kiropraktisk Klinik i Hundige, Waves, Over bølgen 2B, 2670 Greve, Telefon : 43900111, kiropraktik@kiropraktik-hundige.dk